TeamSpeak 3 Sadece 10 kişilik !!!

Ben Teamspeak 3 ' ü 1 yıldır araştırıyorum bedava 32 kişilik veya 102 kişilik adres açabilirmiyim diye ama şimdiye kadar hiç açamadım.En fazla açtığım 10 kişilik ve 10 günlük oldu.

Bazı videolar izledim port açarak yapabilirsiniz diyorlar..Ben açtım dedikleri tüm port ları yaptım ama olmadı..Sonra karşıma bir video çıktı ''localhost'' yazarak girin falan diyorlar ben dedim tamam bu sefer oldu yapacam ama ''localhost'' yazarak girdiğinizde sadece siz girebiliyorsunuz başkaları giremiyor..Şimdi ise sadece 10 kişilik ve 10 günlük açıyorum üstte yazdığım gibi..

Açmak isteyenler --> http://www.instantteamspeak.com/

Buradan TS3 açarken (bedava açmak istiyorsak) sol alt köşedeki yazıların en başında Links yazan yerin tam altında '' Free Teamspeak Server '' yazısını göreceksiniz oraya tıklayın ve karşınıza çıkan Full Name , Password , E-mail yerini doldurun sonra da '' I have '' diye başlayan yeri işaretleyin ve ''Get More than 10 Users '' e tıklayıp serverınızı açmış olun.. E-mailinize gelecek zaten adres , adminlik şifresi vb. Daha önce TS3 le uğraşanlar bilir ne yapacaklarını..

*Resimli Anlatım İçin Tıklayın.
--Videolu Anlatım İçin Tıklayın.

Yorumlar