Çığlık 4 (Korku Filmi - Yabancı Sinema)




Geçenlerde bir tane korku filmi izledim "Çığlık 4" idi izlediğim filmin adı. Filmin türkçe dublajını izledim ve tüm korku filmi seven kişilere tavsiye edebilirim.

Film şöyle başlıyor...

İki kız "Çığlık" filminn 1. bölümünü izliyorlar. Ama bu iki kız filmin 2. bölümü aslında. 4. bölüme kadar böyle gidiyor ve sonrada biz 4. bölümünü izliyoruz ama filmdeki her şey 1. bölümden beri aynı , bir tane yabancı var ve bu yabancı neredeyse her telefonla aradığı kişiyi öldürüyor.

Bu filmi izledikten sonra artık evdeki telefonun çalmasını bile istemeyeceksiniz diyebilirim.

İşte 4. bölümde iki kız bu filmin 3. bölümünü izlerken aynı olay bu kişilerin başınada geliyor. Bir kız film bittikten sonra üstten bir ses duyduğunu söylüyor ama yalan tabiki sadece diğer kızı korkutmak için , daha sonra üst kata çıkıyor ve pencerenin açık olduğunu görüyor. Birden telefon çalıyor ve alt kattaki kız telefonu açınca bir adam sesi duyuyor -yani "çığlık" işte bu kızı arıyor- daha sonra telefonu açan kız bu sesin bir program olduğunu sanıyor -yani üstteki arkadaşının bir oyunu sanıyor- ama aslında gerçekten "çığlık" o kızı arıyor... Daha sonra üst kattaki kız aşağı indiğinde -filmi izleyerek öğrenebilirsiniz- :) Biliyorum en heyecanlı yerinde kestim ama filmin hepsini anlatsam kimse okumazdı... Yazım çok uzun olurdu. :)

++++ - Benimle iletişime geçerek filmin devamını öğrenebilirsiniz...

Arkadaşlar filmin adını Telefondaki Yabancı 4 diye vermiştim ama gerçek adı Çığlık 4 olacaktı..O yüzden herkesten özür dilerim.

Yorumlar

  1. ayy korku filmini tek başıma asla izleyemem bide akşamsa hiç izlemem admin sen bunu yalnız mı izledin

    YanıtlaSil
  2. bayılırım korku filmine çok meraak ettim hemen izlemeliyim çokta heycanlı anlatmışsın

    YanıtlaSil
  3. @Nurgül ,

    Tek başıma izlemedim , izleyememde : ) Abimle beraber izledik.

    ÇOK ÖNEMLİ BİR NOT : Arkadaşlar filmin adını yanlış vermişim..Filmin adı "ÇIĞLIK 4"

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Dikkat! Konu ile ilgili özgürce yorumunuzu yazabilirsiniz fakat lütfen yazacağınız yorum konu ile alakalı, hakaret içermeyen ve düzgün bir Türkçe ile yazılmış olsun. Aksi takdirde yorumunuz "spam" olarak kabul edilecektir. İlginiz için teşekkür ederim.