İstediğimi Almak İstiyorum ! Hayalimdeki Şeye Saahip Olmak İstiyorum !

İstediğiniz şeyi almak veya hayalinizdeki şeye sahip olmak için ne kadar uğraşsanız bile alamıyorsanız kesinlikle bir şeyi eksik yapıyorsunuz demektir.

Şimdi alttaki fotoğrafa dikkat edin. Altta vereceğim fotoğraf sadece örnektir. (Ama gerçek bir örnek :)


Şimdi öncelikle üstteki fotoğrafa tıklayarak incelemenizi istiyorum.

Şimdi de fotoğrafı beraber inceleyelim. (Bunu da belirtmek isterim; Bu fotoğrafın aynısı değil ama aynı tarihli ve aynı tip Papağanı yatak odama asmışım)
Öncelikle istediğimiz şey nedir ona bakalım. İstediğimiz şey "Jako Papağanı" Afrika Gri Papağanı.
Yukarıdaki fotoğrafta istediğim papağan ile ilgili tüm bilgiler var gördüğünüz gibi. Ortalama ömrü , ses seviyesi , özellikleri vs.
Ama galiba onlardan daha çok dikkatinizi çeken şey "TARİHLER" diye düşünüyorum. Aslında hepsi tek tarih yani 27 Kasım 2014 .

Hayalimizdeki şeye sahip olmak istiyorsak , istediğimizi almak istiyorsak kesinlikle üstteki bilgilere önem vermemiz gerekir. Yani alacağımız şeylerin özellikleri , rengi , adı , gerekirse olduğu yerdeki ve dilmizdeki adları ve en önemlisi "Tarih" hatta gerekirse saati.. Ben eğer bu Afrika Gri Papağanını almak isrediğim tarihe 27/11/2014 yazmışsam , bu günden o gelecek güne kadar gerekli her şeyi yapmam gerekiyor.Hatta onu hergün görmem gerekiyor.

Peki bunları yapmak neden bu kadar önemli , ne alaka tarih , özellik vs. sadece düşünmem yetmiyor mu? diye söylenebilirsiniz.
Siz bunları yaptıktan sonra , misal benim gibi istediğiniz şeyi yatak odanıza astığınız zaman göreceksiniz ki her kalktığınızda eğer ki gerçekten de o şeyi istiyorsanız göreceksiniz ki bütün gün onu düşüneceksiniz.

Üstte yazdıklarımı sıralama şeklinde verecek olursam , şu şekilde sıralayabilirim.
- İstediğimiz şeyin (ev , araba , kuş vb.) özelliklerini yazmak , resmini çıkartmak ve her zaman göreceğimiz bir yere asmak.
Asmadan önce
-Tarihini , gerekirse saatini yazmak.

Göreceksiniz ki bu tarihi de her gün gördükçe onun için daha çok çalışacaksınız , o tarih yaklaştıkça içiniz kıpır kıpır olacak. Deneyin ve görün.

Yorumlar