Tüm Bloggerleri Kendimiz Gibi Sanmayalım!

blogger ilk tanışma

İlk blogger ile tanıştığım zamanlara, hiç bir şey bilmediğim ama yine de bir şeyler öğrenebileceğimi bildiğim o eski günlere gitmek istiyorum. İşte o günlerden bu güne hayatımda çok şey değişti ama ben o zamanlar ile ilgili sadece bir şeyden bahsetmek istiyorum. O ilk günlerde ben blogcuların hepsini erkek ve hepsini benim yaşlarımda sanırdım, hani benim yaşlarımda olmasalar da benden en fazla ne kadar büyük olabilirlerdi ki?

Aslında tüm bu eski günlerden bahsetmemin tek bir sebebi var, geçenlerde tanıştığım bazı blogcu arkadaşların yaptığı yorumlar ve yazdıkları, paylaştıkları yazılardı.

Sanırım onlar da benim eski günlerde düşündüğüm gibi "tüm blogcuları kendileri gibi sanıyorlar." Yani bence yaptıkları yorumlardan, yazdıkları yazılardan bu anlaşılıyordu.

Şimdi gelelim bu şekilde düşünen kişilere söyleyeceklerime;
Eğer ki siz de böyle düşünüyorsanız diğer bloggerleri takip edin ve bakın bakalım onlar da sizin gibi mi? Hakkımda kısmına bakın kaç yaşındalar. Baktığınız zaman 13 yaşında birini de 50 yaşında birini de bir blogcu olarak göreceksiniz.

Hatta benim ilk düşüncemde "tüm blogcular erkektir" gibi bir şey vardı ama şu anda takip ettiğim bloglara bakıyorum da yarıya yarı ayrılıyor. Hatta takip etmediğim bloglara baktığımda da bu işi en iyi yapanların bayanların olduğunu da gördüm.

Şimdi diğer bloggerleri takip edin ve kimlerin neyi ne kadar iyi yapabildiğini ve size neler öğretebileceklerine bakın.

Konu ile ilgili görüşlerinizi aşağıdaki yorum kutusundan bildirebilirsiniz.

Yorumlar

  1. evet blog takibi çok önemli . çok güzel paylaşımlarda bulunuluyor. Dediğin gibi değişik yaş, cins, yetenek, bakış açısı, kocaman bir derya burası. Ve kadınların bu işi iyi yaptığını düşünmene de ayrı bi sevindim ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Ben sadece doğruları söyledim. :)

      Sil
  2. Selam,
    Bu konudaki düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum. Gerçekten yerinde bir tespit olmuş.
    Blog dünyası çookkk zengin ama görebilene
    (:

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Dikkat! Konu ile ilgili özgürce yorumunuzu yazabilirsiniz fakat lütfen yazacağınız yorum konu ile alakalı, hakaret içermeyen ve düzgün bir Türkçe ile yazılmış olsun. Aksi takdirde yorumunuz "spam" olarak kabul edilecektir. İlginiz için teşekkür ederim.