Dostlarımın Gözünden Ben #1. Bölüm

Dostlarımın Gözünden Ben
Dostlarımın Gözünden Ben (Ön kapak)
Merhaba, ben Servet'in ilk beslediği hayvanıyım, bir kediyim. O benim şu anda nerede olduğumu, neden ondan ayrıldığımı bilmiyor ama ben yine de ona bir mektup yazmak istedim, ona içimi dökmek ve küçük bir teşekkür etmek istedim. Her ne kadar onu şu anda uzaklardan görsem de onu ne kadar çok sevdiğimi bilmesi için bir mektup yazmanın en iyisi olacağını düşündüm.

Sevgili Servet,
Biliyorum ki evden kaçtığım zaman çok üzüldün. Seni hayal kırıklığına uğrattım. Bunun için çok üzgünüm ama bunu yapmak zorundaydım. O minik ellerin ile bana dokunuşlarını, beni okşamanı o kadar sevmeme rağmen gitmek zorundaydım. Bu yüzden senden özür dilerim.

Şu an sana bu mektubu yıldızlardan, gökyüzünden, bulutların üzerinden yazıyorum.

Biliyorum sen beni hiç unutmadın. Ama şunu da bilmeni isterim ki "ben de seni hiç unutmayacağım"... Beni besleyip büyüttüğün için sana çok teşekkür ederim.

İlk beslediğin kedinden, sevgilerle...

Umarım beni hiç ama hiç unutmazsın, çünkü ben seni hiç mi hiç unutmayacağım.

Beni eve aldığın günleri, beni beslediğin anları, daha ben küçücükken beni kollarının arasına almanı hiç unutmayacağım. Aslında sen de büyük sayılmazdın, diğer insanlara göre sen insancık kalırdın, işte asıl bu yüzden seni unutmayacağım. Çünkü sen küçük ama içi hayvan sevgisi ile dolu bir insancıktın.

Beni ne kadar çok sevdiğini hatırlıyorum da, benim için her şeyi yapacak gibi duruyordun karşımda. Şimdi ben yokum ama diğer hayvanlar sana muhtaç, senin gibi hayvan sever kişilere muhtaç. Beni ne kadar çok sevdiysen, onları da bir o kadar çok sevmeni diliyorum. Tabii benden daha az seversen onları mutlu olurum. :) Çünkü ben senin ilk beslediğin kedinim.

Seninle anılarımız o kadar kısa sürdü ki, ne desem boş kalır sanırım. Bu yüzden sana tekrar tekrar teşekkür etmekle yetineceğim, teşekkür ederim Servet.

Bu arada son bir şey daha söylemek istiyorum, yaz ayı yaklaşıyor, sıcaklar neredeyse başladı. Bu yüzden tıpkı eski günlerde olduğu gibi diğer kedi dostlarımızı unutmazsan sevinirim (Biliyorum aslında unutmazsın ama yine de hatırlatmak istedim). Tıpkı geçen senelerde olduğu gibi onlara birazcık su ve birazcık yemek versen bile yeter. Onlar gerisini halleder.

Keşke seninle ben yanındayken konuşabilseydik ve anlaşabilseydik de sana bunları yazarak değil, konuşarak anlatabilseydim.

Yorumlar

  1. ne kadar şeker mektupmuş ;)
    yalnız kapakta kuş görünce kedi konuşunca dedim kuşu kedi mi yedi :D
    çok samimi ve içten devamını bekliyoruz servet hadi bakalım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. :)

      Kapağa şu an en sevdiğim hayvanım Şebeğimi koydum, çünkü bilirsiniz her kitabın bir kapağı olur. :) Yani kapak sayfamda da en sevdiğim hayvanımın yer almasını isterdim.

      Sil
  2. Sizin gibi yazılar yazabilmek isterdim, çok değişik bir hikaye..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Yazmaya istekliyseniz, yazabilirsiniz bence.

      Herkes yazabilir.

      Sil
  3. Güzel ve eğlenceli sımsıcak bir yazı olmuş kalemine sağlık Servet ;)

    YanıtlaSil
  4. Güzel ve dokunaklı bir yazı olmuş kardeşim.3 sene önce ölen muhabbet kuşum aklıma geldi ve içim cızzzzz etti:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Kuşun için üzüldüm, ama hayat işte.. :(

      Sil

Yorum Gönder

Dikkat! Konu ile ilgili özgürce yorumunuzu yazabilirsiniz fakat lütfen yazacağınız yorum konu ile alakalı, hakaret içermeyen ve düzgün bir Türkçe ile yazılmış olsun. Aksi takdirde yorumunuz "spam" olarak kabul edilecektir. İlginiz için teşekkür ederim.