Dostlarımın Gözünden Ben #Tanıtım

dostlarımın gözünden ben
Dostlarımın Gözünden Ben
Bugüne kadar sevdiğim bir oyunu oynarken bile  her zaman "neden bunu ben yapmıyorum" derdim. Yani ben bir oyun yapayım da herkes benim yaptığım oyunu oynasın...

Bu sefer de hep ben başkalarının kitabını okuyorum dedim. "Peki neden ben bir kitap yazmayayım?"

Aslında bu fikir aklıma ilk geldiğinde "yok artık" dedim, o kadar da değil, bari bunu yapmak istemeyeyim. Ama sonra biraz daha düşününce "neden olmasın?" dedim. Gittiği yere kadar yazayım, hem de bu blogda. İsteyen hikayemi okuduktan sonra istediği yorumu yapsın ve ben de ona göre kendimi değerlendireyim.

Hem belli mi olur, bir bakarsınız o kadar güzel bir hikaye çıkar ki ortaya, kendimi bile şaşırtırım. Bu yüzden karar verdim, Dostlarımın Gözünden Ben adlı bir hikaye yazacağım. hikayemi bölüm bölüm ilerletip gittiği yere kadar yazacağım, ortaya ne çıkacağına dair şu an hiçbir fikrim yok ama deneyeceğim işte, benim için hem güzel hem de çok farklı bir deneyim olacak, tabii sizler yorumlarınızı esirgemezseniz. :)

Hikayemi içeriğini şöyle açıklayayım;

  • Hikayem, benim şu an beslediğim hayvanları konu alacak. Ama hikayem içerisindeki kahramanların hepsi gerçek olmayacak.
  • Hikayemde bazı olağanüstülükler görülebilecek.
  • Hikayemde hayvanlar ile ilgili bir sürü şeyi anlatmaya ve onlar hakkında sizlere küçük ama önemli bilgiler vermeye çalışacağım.
Ayrıca; Eğer ki hikayemi sürdürebilirsem bu saydıklarım dışında da bir şeyler ekleyebilirim.

Şimdi geldik en önemli şeye; giriş bölümünü ne zaman yazacağım.

-Giriş bölümü kısa olacaktır, bu yüzden büyük bir ihtimalle bir kaç gün içerisinde güzel bir şekilde yazıp, hikayemin giriş bölümünü sizlerle paylaşırım.

Konu ile ilgili görüşlerinizi aşağıdaki yorum kutusundan bildirebilirsiniz.

Yorumlar

  1. Umutsuzluğa düştüğün zamanlar olacak hikayeni baştan okumaya başladığında sana saçma gelecek bazı yazdıkların ama sonunu getir ve korkma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öneriniz için teşekkür ederim. Benim için de güzel bir deneyim olacak işte, kötü olsa da, iyi olsa da.

      Sil

Yorum Gönder

Dikkat! Konu ile ilgili özgürce yorumunuzu yazabilirsiniz fakat lütfen yazacağınız yorum konu ile alakalı, hakaret içermeyen ve düzgün bir Türkçe ile yazılmış olsun. Aksi takdirde yorumunuz "spam" olarak kabul edilecektir. İlginiz için teşekkür ederim.