Küçük (Yeni) Blogları Tanıtalım - Tanınalım

blog tanıtımı

Biliyorsunuz ki bir sürü blogger var aramıza yeni katılan. Ama bunların çoğundan habersiziz ya da onlar seslerini duyuramadığı için onları göremiyoruz veya işitemiyoruz. Bunun sonucunda da o küçük ama belki ileride müthiş bir yazar olacak kişiler bir kaç gün blog hayatına devam edip bırakıyorlar.

Diğer blogları gezdiklerinde, onların takipçi sayılarına baktıklarında, daha sonra dönüp kendi bloglarına baktıklarında ne yaşadıklarını sadece onlar bilir. Belki üzülüyorlar, belki de kendilerine kızıyorlardır, bilemeyiz.

Ama bence onlarında tanınmaya ve bu yolda ilerlemeye hakları var, bu yüzden de onlar için, yeni blogger arkadaşlarımız için, onların sesini duyurabilmek için herhangi bir yazımızdan sonra, istediğimiz zaman, tanıdığımız ve başarıya doğru yol alabileceğini düşündüğümüz blogları paylaşsak fena mı olur?

Tek yapmanız gereken yazınızın sonuna bir link ekleyip, istediğiniz bir blogu tanıtmak.

Düşünsenize belki o blog ileride o kadar iyi olacak ki, ileride bir gün sizden bahsedip diyecek ki; "eğer ki o blog beni tanıtmamış olsaydı, ben şu an bu günlere gelemezdim, bu yüzden ona ne kadar teşekkür etsem azdır..."

Bu yüzden gelin yeni blogger arkadaşlarımızı tanıtalım ve onlara da bu hayatta (blog hayatında) yer verelim.

Ben sizlere her yazınızda bir blogger tanıtın demiyorum ama tanıtsanız fena olmaz diyorum. Yani benimkisi sadece bir öneri, gerisi size kalmış bir şey.

Blog Tanıtıyorum!
- Tuna Özkurt - Kişisel bir blogu olan, güzel yazılar yazan bir blogger. Yazılarını beğendiğim için tanıtıyorum.

Ayrıca tanıtacağınız blog illaki küçük bir blog olmak zorunda da değil. Yazılarını sevdiğiniz bir blog, ya da temasını vb. bir şeyini sevdiğiniz bir blogu da tanıtabilirsiniz.

Son not: Beni şu ana kadar tanıtan tüm blogger arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım, iyi ki varsınız ve benim blogumu tanıttınız, sayenizde birilerinin artık yazdığım yazıları okuduğunu biliyorum.

Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kutusundan bildirebilirsiniz.

Yorumlar

  1. çok iyi düşünmüşsün ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte düşünmek yetmiyor maalesef.. Bir de uygulansa tam olacak :)

      Sil
    2. uygulanır merak etme.
      ben de ara ara tanıtıyorum zaten. Ama senin bu yazıyı da refere ederek bir blog tanıtımı yaparım en kısa zamanda ;)
      Blog keşif etkinlikleri var oralardan ulaşılabiliyor bloglara.

      Sil
  2. Güzel bir etkinlik Servet tebrik ederim. Tanıttığın blogu da takip listeme aldım ayrıca ;)

    YanıtlaSil
  3. Keşke herkes senin gibi düşünebilse.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.

      Ama herkes farklıdır, herkesin aynı şeyi düşünmesi beklenemez.

      Sil

Yorum Gönder

Dikkat! Konu ile ilgili özgürce yorumunuzu yazabilirsiniz fakat lütfen yazacağınız yorum konu ile alakalı, hakaret içermeyen ve düzgün bir Türkçe ile yazılmış olsun. Aksi takdirde yorumunuz "spam" olarak kabul edilecektir. İlginiz için teşekkür ederim.