Telefon Önerileri - Iphone 6

iphone-6
Iphone-6

Bu sene okulların açılmasından bu yana aklımda olan bir şeydi; Kendi paramı biriktirip laptop veya telefon almak. Benim aklımda öncelikle telefon almak var çünkü artık nerede olursam olayım blogumda bir şeyler paylaşmak istiyorum. Bu yüzden de akıllı bir telefona ihtiyacım var, kararlıyım, en azından telefon alacağım paranın yarısından fazlasını kendim toplayıp (gerisi ailemden olacak şekilde) kendi telefonumu almayı düşünüyorum "en kısa zamanda".

Aslında her yerde blog yazmaktan ziyade, bazen aklıma gecenin bir vakti bir şeylerin gelmesi ve o an o şeyi yazmak istemem daha çok beni telefon almaya yöneltiyor. Ve salona gidip de bilgisayarı açmak yerine direkt telefondan aklımdaki şeyi yazmak istiyorum, çünkü sabahı bekleyince de aklımdaki şey kaybolup gidiyor veya artık o şeyi yazmak saçma geliyor. Bu yüzden dediğim gibi "kararlıyım" en kısa zamanda bir akıllı telefon alacağım. En az 10 - 15 yazım böyle çöpe gitmiştir diyebilirim (belki de daha fazlası).

Zaten blogumu ve beni önceden de takip edenler bilir, AdSense reklamlarım alındıktan sonra tekrar başka bir yerden reklam almayı düşünmüyordum ama maalesef bir şekilde gelir elde etmem gerekiyor ki telefon alabileyim. Biliyorum aslında bu reklamların şu an için bana pek bir faydası yok ama en azından sonrası için önemliler.

Malum durum ortada, bu yüzden yazımı okuyan herkesten bir tane akıllı telefon önermesini istiyorum. Çünkü ben şu an için piyasayı pek fazla takip edemediğimden ne alacağım hakkında pek fazla bir fikrim yok. Ama Iphone 6 düşünmüyor değilim. Çünkü telefon alacaksam en az beş yıl boyunca rahatça kullanabilmeliyim.

Aslında bakarsanız, yarın hemen gidip telefonu almayacağım. En az 7 - 8 ay sonra almayı düşünüyorum. Önerilerinizi de bu süre içerisinde her zaman bekliyor olacağım. Çünkü hem hedefimi belirlemeliyim, hem de paramı ona göre biriktirmeliyim.
-
-
Hedefinize ulaşmak için "yazmaktan korkmayın". Çünkü siz yazdıkça hedefiniz ayağınıza gelecek, siz ona gitmeyeceksiniz.
Servet Arslan.
-

Bu cümlemi, bir önceki hedeflerimi gerçekleştirebildiğim için söylüyorum. Tıpkı blogumun alexa değeri yokken hedefimi belirlememden ve çabalarımdan sonra alexa değerimin olması gibi. Ya da blogumun henüz 10 izleyicisi bile yokken, bir - iki ay içerisinde izleyicilerimin 65 kişi olması gibi.

Çünkü ben yazdıkça, hedeflerimi daha iyi anlayabiliyorum. Yazmama neden olan sebeplerden bir tanesi de bu.

Konu ile ilgili öneri, soru ve görüşlerinizi aşağıdaki yorum kutusundan gönderebilirsiniz.

Yorumlar

  1. Hadi bakalım,hayallerine tez zamanda ulaşırsın inşallah.

    YanıtlaSil
  2. Vuu özlü sozlere de imzani attin ya daha ne olsun ;).

    YanıtlaSil
  3. hedef konusunda ne güzel sölemişsin yaaa. eh zaten bi afyon :) bi de samsun :) var. ikisinden birinin en son modelini al işte. ama bak afyon daha havalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. :) Bende afyondan yanayım, bakalım. :)

      Sil

Yorum Gönder

Dikkat! Konu ile ilgili özgürce yorumunuzu yazabilirsiniz fakat lütfen yazacağınız yorum konu ile alakalı, hakaret içermeyen ve düzgün bir Türkçe ile yazılmış olsun. Aksi takdirde yorumunuz "spam" olarak kabul edilecektir. İlginiz için teşekkür ederim.