Tanınması Gereken Bloglar #2 - Blogkafem.net

blogkafem
Blogkafem.net
Tanınması Gereken Blog: Blogkafem.net - Ali Arslan

Tanımayanınız yok ise, onu şimdi, hemen tanımanızı öneririm. Çünkü "blogkafem.net" beş yıldan bu yana tanıdığım en iyi blog yazarlarından biri olup yazdığı bir çok yazıyla da en iyilerden olduğunu kanıtlamıştır. Bu yazıları gerek bilgisayarlar ile ilgili olsun, gerekse de internet veya sosyal medya hakkında olsun hiç fark etmez, sorun varsa, çözümü blogkafem'de diyebilirim.

Bunu öylesine söylemiyorum ya da tanıdığım bir kişi diye söylemiyorum. Gerçekten de bir çok sorunuma çözüm bulabilen bir kişiyi sizlere tanıttığım için bunları söylüyorum.

Sizler de bu bloga girip yazılarını okuduğunuz zaman göreceksiniz. Yazıların her birine ayrı bir önem verilmesi, üzerinde araştırmalar yapılması ve her yazısının resimlerle ya da videolar ile desteklenmesi de cabası. Bu yüzden diyorum ki; kendisinden öğrenebileceğimiz daha bir çok şey var.

Ayrıca YGS-LYS hakkında yazdığı yazılar ve bu tür sınavlar ile ilgili önerileriyle de bir çok öğrencinin odak noktası haline gelmiştir diyorum, çünkü bende iki sene sonra üniversite sınavlarına gireceğim ve blogkafem'de okuduğum bilgiler gerçekten işime yarayabilecek bilgiler.

Lafı fazla uzatmadan sizleri blogkafem'e yönlendirmek istiyorum. Tıklayın...

Onu Nasıl Tanıdım: Kendisini kuzenim olarak tanıyordum zaten, fakat blogger olarak kendisini bir ara bilgisayar başında oturduğu zaman gördüm diye hatırlıyorum. O gün de bana blog hakkında bir kaç şeyden bahsetmişti. O gün bugündür kendisinin blogger olduğunu biliyorum.

Zaten o günden sonra bana da bir blog açtığımızı hatırlıyorum ve o gün bugündür ben hala kendisinden bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Konu ile ilgili görüşlerinizi aşağıdaki yorum kutusundan gönderebilirsiniz.

Yorumlar

  1. Tanıtım için teşekkür ederim Servet. Güzel yazmışsın ellerine sağlık. Düzeltme ve ekleme yapayım. Site 3 Ocak 2008 yılında kuruldu. Yaklaşık olarak 2 yıl 10 ay boyunca blogkafem.blogspot.com adıyla kaldı. Blogkafem, 21 Kasım 2010 tarihinden itibaren olmak üzere şuana kadar BLOGKAFEM.NET adıyla yayın hayatına devam ediyor. Yani 3 Ocak 2016 yılında 8. yılına girecek. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de teşekkür ederim bu eklemeleri yaptığın için. :) Bir de ben blogkafem'i hiç blogspot.com olarak görmedim. Her zaman .net olarak hatırlıyorum. :)

      Sanırım birdahaki blog tanıtımımda daha ayrıntılı araştırma yapmalıyım. :)

      Sil

Yorum Gönder

Dikkat! Konu ile ilgili özgürce yorumunuzu yazabilirsiniz fakat lütfen yazacağınız yorum konu ile alakalı, hakaret içermeyen ve düzgün bir Türkçe ile yazılmış olsun. Aksi takdirde yorumunuz "spam" olarak kabul edilecektir. İlginiz için teşekkür ederim.