Arama Motorlarında En Çok Aranan Oyun Siteleri - İnternette En Çok Beğenilen Bedava Oyun Siteleri

Oyunlar

Çok değil, yaklaşık dört veya beş yıl önce her günümü, her saatimi hatta her dakikamı oyunlara harcadığım günleri daha dün gibi hatırlıyorum. Henüz internetin bile ne olduğunu bilmeden içerisindeki oyunları öğrendiğimiz, hatta bilgisayarın bile ne olduğunu bilmeden oyunlar klasöründeki tüm oyunları bildiğimiz o günler.

Ağlayıp, sızlanıp zorla (bazı büyüklerimizin tabiri ile) o kutunun başına oturup içerisindeki oyunları oynama isteğimiz ve bu konu ile ilgili bir sürü şey...

Ne çabuk geçti o günler, tek derdimizin oyun oynamak olduğu o güzelim günler...

En Çok Beğenilen Bedava Oyun Siteleri;
- KralOyun.Com
- OyunSkor.Com
- OyunOyna.Com

Not: Bu siteleri vermemin amacı, internet dünyasında bir sürü yalancı oyun sitelerinin çıkmış olmasıdır.

Yalancı oyun siteleri; sadece para kazanmak için sitelerine bir sürü reklam yerleştiriyorlar (gibi görünüyor) ama bunun sonucunda çocuğunuz o reklamlardan birine tıkladığı anda bilgisayarınıza virüs bulaşabiliyor. Bu yüzden çocuklarınızın hangi oyun sitesinden oyun oynadığına dikkat edin.

Haberlerde de izlediğimiz gibi "siber hırsızlar" olarak adlandırılan bu kişiler bir sürü yol deneyerek sizin kredi kart bilgileriniz gibi bir sürü şeye erişebilmek için ellerinden gelenleri yapıyorlar. Bu yüzden hepimizin biraz daha dikkatli olmasında fayda var.

Konu ile ilgili görüşleriniz için aşağıdaki yorum kutusunu kullanabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Kral oyun... Yıl 2004 falandı sanırım üyelik sistemi gelmişti üye olmuştum hey gidi günler isteyen varsa satabilirim eski hesap yani kıdemli sayılır ;)

    YanıtlaSil
  2. Kızım günde 5 oyun yüklüyor yaklaşık. Olanları silip yenilerini oynamak istiyor. Bizim taaa kaç yaşında tanıştığımız oyunları daha 4 yaşında keşfetti. Bu kadar çeşitlilik akıllara zarar biraz...

    YanıtlaSil
  3. Hem reklamlara basıyor hem de benim adıma facebookta paylaşıyor. Hiiiiç güvenli değil bu işler... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence normal oyunlar oynadığı sürece ve dozunda oynadığı sürece çok da kötü bir şey sayılmaz. Ama çocuğunuzun dört yaşında bu kadar çok şey keşif etmesi tabiki normal değil. :)

      Sil

Yorum Gönder

Dikkat! Konu ile ilgili özgürce yorumunuzu yazabilirsiniz fakat lütfen yazacağınız yorum konu ile alakalı, hakaret içermeyen ve düzgün bir Türkçe ile yazılmış olsun. Aksi takdirde yorumunuz "spam" olarak kabul edilecektir. İlginiz için teşekkür ederim.