Tanınması Gereken Bloglar #1 - Deeptone - Sade ve Derin



Herkes yeni tanıdığı blogları ya da gerçekten blog dünyasına yeni adım atmış kişileri tanıtır ama diğer bloglar zaten tanınmış düşüncesi ile o bloglar yeni bloggerlara tanıtılmaz. Bu yüzden düşündüm, taşındım ve bir karara vardım. Yeni blogger arkadaşlarımız bence eski blogger arkadaşlarımızı tanımalı ve onlardan tıpkı benim gibi bir şeyler öğrenmeli.

Hadi başlayalım o zaman. Tanınması Gereken Blog: Deeptone - Sade ve Derin

Bir çok blogger bilir. Aslında herkesi o tanıtır. Yeni blogları ve yeni tanıdığı tüm blogları tanıtır. Bazen sizlerin blogundaki çekilişlerin de duyurusunu yapar. Bu yüzden o blogu çok severiz. Tüm bloglar ondan sorulur diyebiliriz. :)

Onu sizlere ayrıntılı olarak tanıtmadan önce kendisinden yukarıda yazdıklarımın yanlış anlaşılmamasını umuyorum. Amacım laf atmak veya benzeri bir şey değil, sadece yeni bir şey yapmak istedim ve aklıma bu geldi. Umarım beni yanlış anlamazsın deep deyip sizlere kendisini tanıtmaya başlıyorum.

O ki, tüm blog alemini tanıyan, blog alemini bizlere tanıtan, hatta blog aleminin vazgeçilmezlerinden biri olan deep. İlk tanınması gereken bloglardan olduğu için ve her zaman kendisi bizi tanıttığı için yeni blogların tanıması gereken ilk blog olarak "sade ve derin" olması gerektiğini düşündüm. Buna tüm bloggerler de katılır sanırım.

Deminden beri onu sizlere nasıl tanıtsam diye düşünüyorum ama sanırım kendisini tek kelime ile "blogger" olarak tanıtabilirim. Çünkü o gerçek bir blogger. Kendine özgü yazıları ve kendine özgü yazımı ve özgünlüğü ile bir çok yeni bloga örnek olabilecek bir blog.

Ayrıca deep'in kitaplarını da unutmayalım. Ayrıntıları sizler buradan öğrenebilirsiniz...

Onu Nasıl Tanıdım: Tanınması gereken her blogu tanıttıktan sonra, bir de onu nasıl tanıdığımı da yazacağım. (İlk tanıtım blogu olduğu için her şeyi açıklıyorum. Kusura bakmayın :)

Deep' i şöyle tanıdım; Lady Bug, eski ismi ile Kreatif Başkan'ı yeni yeni tanıdığm günlerde kendisine bir mail göndermiştim. Nasıl kendimi diğer bloglara tanıtabilirim diye. Bu şekilde, yani yeni ismi ile Lady Bug sayesinde Deep'i tanımıştım. Ve iyiki de tanımışım.

Konu ile ilgili görüşlerinizi aşağıdaki yorum kutusundan gönderebilirsiniz.

Yorumlar

  1. kulağım çınladı yaa ehehe :) ayy deepi kim bilmez di mi ;)
    bloguna neler yaptın böyle servet vay beee ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lady Bug :) Yeni bloggerlerin tanıması gerken ilk blogun o olduğunu düşündüm. :)

      Blogumda da evet bişeyler değişti işte. :)

      Sil
  2. Deep çok iyi bir blogger aynı zamanda çok yardımsever bir insan onun gibi bloggerden Allah razı olsun herkese yardımcı oluyor.

    Lady Bug yani eski adıyla Kreatif Başkan da çok iyi yardımsever dost canlısı bir arkadaşımız Deep'e ve Başkan'a gönülden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öğle Gökhan Abi. Deep'i anlatmaya kelimeler yetmiyor dermişim. :) Nedeni de şu; herkes onu tanıyor ve insan onun hakkında neler yazabilir diye düşünüp dururken her yazdığın silip tekrardan yazmaya çalışıyor.

      Tabii ki ikisine de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. :)

      Sil
  3. Çok güzel düşünmüşsün eskileri de tanımak lazım yenileri keşfettiğimiz gibi.
    Deep'i bilmeyen mi var zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Deepi eskiler tanıyor ama yenilere de yol göstermek gerek diye düşündüm. :)

      Sil
  4. Simdi düsündümde ben deeptone'nu nerde ,nasil tanidim diye, tam bilemiyorum...Sanirim bloglara biraktigi yorumlarda, kirmizi logosu ve yazis sekli ilgimi cekip, blogunu ziyaret etmistim :)

    Cook tatli, cok caliskan, cok kültürlü, cok positiv, cok yardimsever,cok........ genc bir arkadasimiz, tabii tahmin bu yaslida olabilir :)) Benden genc oldugu kesin :))

    O hic yaslanmayacak ,gönlü genc insanlardan ....Sayesinde yeni seyler ögrenmek güzel...

    Blog dünyasi o kadar büyük ki.Sayisiz bloggerler var varligindan haberdar olmadigimiz.Kimbilir sizin sayenizde de kac kisi haberdar olacak ...Güzel bir düsünce :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Her şeyi güzel yazmışsınız da kendinize haksızlık etmeyin bence. :) Unutmayalım ki hepimiz büyüklerimizden daha genciz. :)

      Sil
  5. bak 2 gün önce hemen okudum dün de okudum da yoruma şimdi geldim işte. ne içten doğal tanıtmışsın yaa teşekkür ederim. haklısın bak beni de sen düşündün işteee. ben herkese moral veriyom ama bak işte sen de bana moral verdin ve buna çok ihtiyacım var kiii. bu yazını da bugünlerde koycam bloguma. bu ince düşüncen çok duygulandurdı ki beni. baak seniii blogda yanda "dikkat" kutusuna koydum ki bi deee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben teşekkür ederim, her zaman sen mi bizleri düşüneceksin? :) Ayrıca moral verebilmiş olmama da çok sevindim, demek ki bir çok blog bu şekilde moral bulabilecek. :)

      Sil

Yorum Gönder

Dikkat! Konu ile ilgili özgürce yorumunuzu yazabilirsiniz fakat lütfen yazacağınız yorum konu ile alakalı, hakaret içermeyen ve düzgün bir Türkçe ile yazılmış olsun. Aksi takdirde yorumunuz "spam" olarak kabul edilecektir. İlginiz için teşekkür ederim.