Kapitalizm Oyunu Nasıl Oynanır? Oyun Hakkında Bilgiler


Oyunun içeriğinden bahsetmeden önce , sizlere öncelikle "kapitalizm" in açıklamasını yapmak isterim.

Kapitalizm Nedir?
Kapitalizmözel mülkiyetinüretim araçlarının büyük bölümüne sahip olduğu ve işlettiği; yatırım, gelir dağılımı, üretim, mal ve hizmet fiyatlarının arz ve talebin buluştuğu piyasa ekonomisi tarafından belirlendiği sosyal ve ekonomik sistemdir. Bu sistemde genellikle bireylerin ya da grupların oluşturduğu tüzel kişiliklerin ya da şirketlerin emek, yer, üretim aracı ve para ticareti yapabilmeye hakkı vardır.

Kapitalizm Oyunu Nedir? Oyuna Nasıl Başlayabilirim?
Oyun kısmen yukarıdaki tanımda yazıldığı gibidir. Oyunu ilk açtığınızda size 30.000.000 TL sermaye veriliyor ve ilk seviyede sizden bir dükkan satın alıp onu işletmenizi söylüyor. Bir yandan dükkanı işletirken bir yandan da oyundaki ekonomiyi takip etmeniz gerekiyor. Kimler ne yapabiliyor vs.

Oyunda Sadece Dükkan mı Satın Alabilirim?
Hayır tabi ki sadece dükkan değil , oyundaki seviyeniz ilerledikçe bahçe , fabrika vs. satın alabiliyorsunuz.

En az 1. Seviyede - Manav
En az 3. Seviyede - Bahçe
En az 5. Seviyede - Çiftlik 
En az 6. Seviyede - Fabrika
En az 11. Seviyede - Maden ve Arazi satın alabiliyorsunuz.

Oyun Sadece Bir Şeyler Kurarak Mı Geçiyor?
Oyun sadece bunlarla bitmiyor. Artı olarak Gazete ' de duyurular yapılarak size haberler veriliyor + Seminerler yapılıyor ve size yarar sağlanıyor. + Bankadan da kredi çekip işinizi yapabiliyorsunuz.

Oyundaki Promosyon Kodları Nereden Alınır?
Oyundaki promosyon kodları için oyunun Facebook sayfasını beğenmiş olmanız gerekiyor ve orada yayımlanan durumları takip etmeniz gerekiyor.

Diyelim ki Oyunda Hiçbir şey Yapamadınız İflas Ettiniz O Zaman Ne Olacak?
Oyunda İflas İlanı diye bir şey de var. Oyunda iflas edince İflas ilanı yayımlıyorsunuz.

Sizlerde Bu Oyunu Oynamak İstiyorsanız Buraya Tıklayabilirsiniz.

Bu Oyun Kimlere Göre?
Bu oyun tam bir girişimci ve ticaret ile uğraşmayı sevenler için ideal. Daha çok 18 yaş ve üzeri kişilerin oynayacağı türden bir oyun.

Yorumlar

Yorum Gönder

Dikkat! Konu ile ilgili özgürce yorumunuzu yazabilirsiniz fakat lütfen yazacağınız yorum konu ile alakalı, hakaret içermeyen ve düzgün bir Türkçe ile yazılmış olsun. Aksi takdirde yorumunuz "spam" olarak kabul edilecektir. İlginiz için teşekkür ederim.