Dostlarımın Gözünden Ben #Giriş

Dostlarımın Gözünden Ben
Dostlarımın Gözünden Ben
Bugüne kadar hayvanları hep sevdim ve sevmeye de devam edeceğim. Çünkü onlar benim için vazgeçilmez birer dost. Bu yüzden onlar ile ilgili ne kadar süreceğini bilmediğim güzel bir yolculuğa çıkmaya karar verdim. Onlar ile ilgili bir hikaye yazmaya karar verdim.

Beslediğim hayvanları teker teker ele alacağım bu hikayemde, kendilerinin gözünden ben nasıl gözüküyorum ve onlar benim için ne diyor ya da ben onları duyabilseydim bana neler söylemek isterlerdi, işte bu soruların hepsine teker teker değinip, hangi anda bana ne söylemek istiyorlardı diye hepsini gözden geçireceğim. Her bölümü yazıp, bitirdikten sonra da sizlerle bu blogda paylaşacağım.

Hikayem, ilk beslediğim hayvan, ismini şu an hatırlayamadığım bir kedi ile başlayacak. Onu tam hatırlayamasam da, aklımda kaldığı kadarıyla kendisinin gözünden "beni" anlatacağım. Daha sonra bir günlük beslediğim kuş ve ondan sonra aldığım çifte cennet papağanlarım, son olarak da beslediğim tavuklar. Kısaca sıralama bu şekilde olacak. Ama bunlar dışında bazı sürprizler de yapmayı düşünüyorum tabii.

Peki neden hayvanlar, neden senin hayatın veya çevren değil de hayvanlar? diye sorarsanız, hiç sormayın çünkü nedenini bilmiyorum, sadece onları çok seviyorum.

Bir hikayenin giriş bölümü nasıl yapılır, nasıl yazılır gibi bir araştırmada bulunmadığım için, hikayemin giriş bölümünü hikayemden bahsederek geçirmek istedim. Hikayemde neler ile karşılaşacağınızı, neler görebileceğinizi kısaca açıklamak istedim.

Son olarak; Hikayeme özgü "kapak fotoğrafını" hikayemin birinci bölümünde görebileceksiniz. Ayrıca hikayemde bahsettiğim her hayvanın kendi resmini de çekip koyacağım, en azından okurken sıkılmamanız için güzel olabilir diye düşündüm.

Şimdiden yazacağım hikayeyi ve sizlerden alacağım yorumları çok merak ediyorum.

Konu ile ilgili görüşlerinizi aşağıdaki yorum kutusundan bildirebilirsiniz.

Yorumlar

  1. Çok samimi ve içten yazmışsın Servet :) Şirin bir giriş olmuş ve hayvanların gözünden kendini anlatmaya çalışacaksın bak bu çok ilginç olacak ;) Haydi bekliyoruz yaz bakalım :)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar Servet Kardeşim.

    Hayvanları sevmek, onlara ilgi duymak ve onlarla aramızda bir duygu bağı oluşturmak kadar daha güzel bir şey olamaz. Hayvanların çoğu korumasız varlıklardır. Onlara iyi davranmalıyız. Onlar da Cenab-ı Hakk tarafından yaratılmış ve bizlerle beraber bu dünyayı paylaşan ve yaşamaya hakları olan bir varlıktır.

    Onlarla çıkacağınız yolculukta size hayırlı yolculuklar dilerim. Elbette ben de diğer okuyucularınız gibi hayvanlarla olan beraberliğinizden çıkacak hikayeleri merak ediyorum ve okumak için sayfanızı tekrar ziyaret edeceğim.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Recep Bey. Elimden geldiğince güzel hikayeler yazmaya çalışacağım.

      Sil

Yorum Gönder

Dikkat! Konu ile ilgili özgürce yorumunuzu yazabilirsiniz fakat lütfen yazacağınız yorum konu ile alakalı, hakaret içermeyen ve düzgün bir Türkçe ile yazılmış olsun. Aksi takdirde yorumunuz "spam" olarak kabul edilecektir. İlginiz için teşekkür ederim.