Bloggerlara En Basit Html ve Css Dersleri - Reklamlı Kodlardan Kurtulun

html-css
html-css
Biliyoruz ki bir çok blogger çok iyi yazılar yazmasına rağmen html ve css kodları hakkında pek fazla bilgisi olmadığından, blogunu istediği gibi düzenleyemiyor ve düzenlemek istese de reklamlı kodlar ile karşılaşıyor ve bu reklamları nasıl kaldıracağını bilmediği için bloguna istediği gibi bir şeyler katamıyor. Farklı gadget'lar ekleyemiyor.

Bu yüzden ben bu tür blogları ele alarak kendilerine sadece blog hayatlarında lazım olabilecek bir kaç kod parçası göstereceğim. Tabii ilgisi olanlar isterse ders videoları da izleyebilir daha çok şey öğrenebilmek açısından ama ben sadece reklamlı kodlardan nasıl kurtulabileceğinizi göstereceğim.


ÖRNEKLER:
<a href="www.bilgieksenim.com"> bilgieksenim </a>

Eğer yukarıdaki kod parçasına benzer bir kod görürseniz direk şunu anlamanız gerekiyor. Yeşil olan yer bir site ile bağlanmış. tıpkı aşağıdaki gibi bir şey çıkıyor.


Tabii bazen bu kod parçası aşağıdaki gibi uzun da olabiliyor.

<a href="www.bilgieksenim.com" target"_self"> bilgieksenim </a>

Ya da aşağıdaki gibi daha da uzun olabiliyor.

<a href="www.bilgieksenim.com" target"_self"><img src="#" border="0" alt="#"> bilgieksenim </a>

Ama hepsi aynı şekilde, aynı reklamı yapmak için yazılıyor. Eğer buna benzer farklı bir sorununuz varsa veya görüşlerinizi göndermek isterseniz aşağıdaki yorum kutusunu kullanarak bana iletebilirsiniz.

Örnek html ve css dersleri;
- Yakın Kampüs

Ben html ve css derslerini ilk öğrenmeye başladığımda buradan başlamıştım ve bayağı faydasını gördüm. İsteyenler yakınkampüs'ün kendi sitesine girebilir veya youtube üzerinden dersleri sırasıyla izleyebilir.

Yorumlar