2014 ' te En Çok İzlenen Yerli Diziler En Çok Raiting Rekorları Kıran Yerli Diziler ve Konuları

Aslında ben çok fazla dizi izleyen bir kişi değilim ama duydum ki çoğu dizi izleyen kişiler merak ediyorlarmış acaba izlediğim diziyi benden başka kaç kişi izliyor diye. Bende o zaman araştırıp yazayım dedim.

Bu yazımı yazarken 2014 ' ün Ağustos ayından başlayıp gerçek raiting rekorlarını göz önüne alarak yazımı devam ettireceğim. Ama hiçbir şekilde sıraya dizmeğeceyim onu da belirtmek isterim.

Eğer ki eklememiş olduğum diziler var ise aşağıdaki yorum kutusundan bana yazabilirsiniz.

Küçük Gelin
Dizinin Konusu : 14 yaşında zeki ve gelecek vadeden bir kız çocuğunun zengin bir aileye verilmesini , çocuk yaşta zorla evlendirilmesini , istemediği bir hayatı yaşamaya zorlanan çocuk gelinleri ve aile içi çatışmalarını konu alan bir dizi.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi Saman Yolu Tv ' de , her Pazar saat 19:00 ' da yayınlanıyor.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ; 
Yönetmen : Ozan Uzunoğlu
Senarist : Erkan Çıplak
Başroller : Gözde MUKAVELAT
       Çağla ŞİMŞEK
Ufuk Şen

Kiraz Mevsimi
Dizinin Konusu : Kariyer basamaklarında hızla ilerlemek isteyen , genç ve güzel bir moda tasarımcısının çocukluk aşkı ve onun ortağı ile yaşadığı aşk ikileminin çok yakın arkadaşları tarafından içinden çıkılamaz bir hal almaya başlayan ve çapkın ortak için ise çok eğlenceli bir aşk oyunu olan bir dizidir.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : FOX Tv ' de her Cuma saat 21:00 ' da oynayan dizi , daha sonraları Cumartesi gününe ve saat 20:15 ' e alındı.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ; 
Yapım : Süreç Film
Yönetmen : Eda Teksöz
Proje Tasarımı : Asena Bülbüloğlu
Senaryo : Gökhan Horzum
Uygulayıcı Yapımcı : Nevin Ayaz
Görüntü Yönetmeni : Ümit Gabin
Yapım Koordinatörü : Yiğit Umurhan

Diğer Yarım
Dizinin Konusu : Meryem ile Ecevit çifti aileleri karşı çıkmalarına rağmen evlenirler , fakat kültürleri , sosyal statüleri konusunda tamamen farklıdırlar. Her zaman sudan sebepler ile kavga ederler ve galip gelen inatları yüzünden boşanırlar. Mahkeme de ikiz kızları olan çiftin , kızın birini anneye diğerini de babaya verirler. Her iki tarafta kızlarını birbirine göstermemeye yemin eder. Kızları, kendi kültürlerine ve fikirlerine göre yetiştirirken onlara büyük bir yalan söylerler. Ancak yıllar sonra ikiz kardeşlerin kaderi İstanbul'da birleşir ve birbirinden habersiz iki kız kardeş çarpışırlar. Yüzleri aynı ama yaşam tarzları taban tabana zıt kardeşler elele verir ve tüm gerçeklerinin yalana dönüştüğü o gün, bir karar verirler. Anne babalarına iyi bir ders verecek ve onları yeniden bir araya getireceklerdir.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi ATV ' de her Cuma saat 20:30 ' da yayınlanmakta.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ; Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstlendiği, Yönetmenliğini Cem Tabak'ın yaptığı, senaryosunu ise Eda Tezcan, Gülbike Sonay Üte'nin yazdığı, aile ve mahalle yaşamı üzerine kurulmuş sıcak bir mahalle dizisidir.


Kocamın Ailesi
Dizinin Konusu : 25 yıl önce çocuklarından birinin kaybolduğu , kalabalık , neşeli , komik bir geleneksel Türk ailesi... Birbirine düşkün , yeni evli , modern bir çift ; Tarık ve Yonca...
Birbirinden çok farklı bu iki aile kapı komşusu olursa ve 25 yıl önce kaybolan çocuklarının aslında kapı komşularının Tarık olduğunu bilmeden hala oğullarını aramaları sizce ne kadar komik olabilir?

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi FOX Tv ' de her Perşembe saat 19:45 ' de yayınlanmakta.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ; 
Yapım : Mia Film
Yapımcı : Banu Akdeniz
Yönetmen : Şafak Bal
Senaryo : Nuray Uslu - Verda Pars
Müzik : Cem Özkan


Güzel Köylü
Dizinin Konusu : Gül eski sevgilisi Kaan ' dan ayrılıp bir şekilde Cemal ile tanışıp onun yaşadığı köye yerleşir ve öğrenir ki orada babaannesi de yaşıyormuş. Bir yandan Kaan kendini affettirmeye çalışırken , bir yandan da Cemal , Gül ' e onu sevdiğini söylemeye çalışır. Güzel köylü ise bir yandan köy ile uğraşır , herkese ve her yere tanıtmaya çalışır ve Cemal ' den yardım alır. Bir yandan da Kaan ' ın köye diş hekimi olarak gelip kendini affettirmeye çalışması ile uğraşmasıyla.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi Star TV ' de her Çarşamba saat 20:30 ' da yayınlanmakta.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ; 
Yapımcı: Gold Film
Yönetmen: Mustafa Şevki Doğan
Senaryo: Baykut Badem ve Filiz Ekinci
Başroller : Gizem Karaca , Berk Cankat , Mehmet Ali Nuroğlu.

Güllerin Savaşı
Dizinin Konusu : Gülru, İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde doğmuş, babasının bahçıvanlık yaptığı köşkün müştemilatında büyümüştür. Göz kamaştıran köşkün bahçesinde yeşermiş büyük hayalleriyle birlikte bir ayağı hala mütevazi mahallesindedir. Köşk ve mahalle arasında mekik dokuyan Gülru’nun aslında küçük bir dünyası vardır. 
Mahallenin bıçkın delikanlısı, çocukluk aşkı Mert, üzerine titreyen sevgi dolu babası Salih, her biri canından bir parça olan kız kardeşleri ve köşkün sorunlu oğlu biricik dostu Cihan, Gülru’nun küçük dünyasının kahramanlarıdır.  Ancak, biri daha vardır ki; Gülru’nun dünyası adeta onun etrafında döner. Gülru, çocukluğundan beri köşkün güzel kızı Gülfem Sipahi’ye hayrandır. Ailesinin ve Mert’in hiç onaylamadığı bu hayranlık Gülfem’in yıllar sonra köşke geri dönmesiyle yeniden alevlenir.
Gülfem’e kendini sevdirmek için elindne geleni yapan Gülru’nun yolu, Gülfem’in büyük kalp kırıklığı Ömer Hekimoğlu ile kesişir.  Gülru ve Ömer’in sıradışı tanışmalarıyla genç kızın küçük dünyasında hayaller ve gerçekler altüst olmak üzeredir. Masum bir hayranlık ve büyük hayaller rayından çıkarken güllerin savaşı başlar. Ne küçük mahalle ne de gösterişli köşk için güllerin savaşından kaçış yoktur.


Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi Kanal D ' de her Salı saat 21:00 ' da yayınlanmakta.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ; Başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in paylaştığı, Serap Aksoy, Atilla Şendil, Yiğit Kirazcı, Arif Pişkin, Sercan Badur, Meltem Pamirtan, Berk Yaygın, Münire Apaydın, Zeynep Köse ve Pınar Afşar'ın eşlik ettikleri, senaryosunu Melis Civelek'in Sırma Yanık'la kaleme aldığı, yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği ve Emre Kabakuşak'ın yönettiği bir dizi.


Kaçak Gelinler
Dizinin Konusu : Güzel, mütevazı, onurlu Kainat , sosyetik güzel Şebnem ve mistik inançlarına sıkı sıkıya bağlı Almilla. Birbirini hiç tanımayan, İzmirli bu üç genç kızın yolları, nikah masası yerine geldikleri İzmir Adnan Menderes Havaalanı’nda kesişir. Kaderin bir araya getirdiği üç arkadaşa, hayallerinin, ideallerinin ve aşkın peşinde İstanbul yolu gözükür. 

Hayatlarının aşkını bulmak adına geldikleri İstanbul’da onları, tesadüfler, zorluklar, zaman zaman kabus gibi günler ve sonu gelmeyen maceralarla başlayan hayal bile edemeyecekleri romantik, renkli, yepyeni bir hayat beklemektedir.



Dizi ile ilgili bilgiler : Dizi Star TV ' de her Pazartesi saat 20:00 ' da yayınlanmakta.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ; 
Yapımcı: NTC Medya
Yönetmenler: Kerem Çakıroğlu
Senaryo: Ekin Atalar, Ayşin Akbulut, Atasay Koç 
Başroller : Selin Şekerci , Deniz Baysal , Açelya Topaloğlu


Ulan İstanbul

Dizinin Konusu : İstanbul'da bir dolandırıcılık çetesinin lideri olan Kandemir, yanında yetiştirdiği ekibiyle kendine özgü tarzı ve ilkeleri olan soygunlar yapmaktadır. Ekibin temel felsefesi; “Adaletli Çalmak”tır. İhtiyacı olmayandan, ihtiyaçları kadarını, ihtiyaçtan araklarlar. Ferdi, Karlos, Yaren ve Bahadır'dan oluşan bu tayfayı birbirine bağlayan en temel şey dostluktur. Ancak Kandemir’in eski ve değerli dostu olan Ali Rıza Kaptan'ın kendisi yüzünden tuzağa düşürülüp cezaevine girdiğini öğrenmesi her şeyi değiştirir.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi Kanal D ' de her Pazartesi saat 20:00 ' da yayınlanmakta.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ; Başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu ve Alptekin Serdengeçti'nin paylaştığı, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay'ın onlara eşlik ettiği, yapımcılığını D Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş'in kaleme aldığı ve Murat Onbul'un yönetmenliğini yaptığı bir dizi.

Küçük Ağa
Dizinin Konusu : İstanbul'un görmüş geçirmiş, varlıklı ailesinin kızı Sinem ve Urfalı zengin bir ağanın oğlu Ali, 10 senelik evliliklerini bir anda bitirme kararı almışlardır.
Sinem, özel bir hastanede nörolog uzman doktor olarak çalışmaktadır. Güzel, zeki ve etrafında kendisinin farketmediği bir ilgiye sahiptir. Ali yakışıklı, prezantabl, zeki ve bir reklam ajansının mihenk taşıdır. Çok önemli projelere imza atmıştır.
Anne ve babasının boşanma kararından çok etkilenen ve binbir türlü yaramazlığı yapma potansiyelinin yüksek olduğu, 6 yaşındaki Mehmet Can, anne ve babasının ayrılmaması için elinden geleni yapar. Evde, okulda ve mahallede onca yaramazlık, anne ve babasını tekrar bir araya getirmek için çare olmamıştır. Bu evlilikten pek de hoşnut olmayan, ayrı kültürlere ait aile büyüklerini işin içine karıştırır.
Küçük ağamız, temelde etrafındaki olumsuzlukları çocuk aklı ile çözmeye çalışan, günümüzde yaşanan aile ve çevre yaşantımızdaki değerlerin, ne denli önemli olduğuna  değinmeye çalışarak, izleyiciye de kıssadan hisse sağlayan bir öykünün kahramanıdır.


Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Kanal D ' de her Salı saat 20:00 ' da yayınlanmaktadır.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ; Başrollerini Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya, Emir Berke Zincidi ve Ruhsar Öcal'ın paylaştığı, Hakan Bilgin, Banu Zorlu, Nazan Diper, Şükrü Türen, Kayhan Yıldızoğlu, Cansın Özyosun, Faik Ergin, Ozan Çobanoğlu, Sinem Ergin, Remzi Evren, Halil Doğan, Yunus Çakıroğlu ve Hilmi Özçelik'in de eşlik ettiği, yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği, senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul'un kaleme aldığı, yönetmenliğini Aysun Akyüz ile Erol Özlevi'nin yaptığı bir dizi.

Ankara'nın Dikmen'i
Dizinin Konusu : Dikmen, Ankara’da düğünlerde ve pavyonlarda çalan, her alanda kendini aşmaya çalışan, fakat bunun için yeterli alt yapısı olmayan saf ve temiz bir türkücüdür. Dikmen’in hikayesi bir menajer tarafından ünlü olacağına inandırılıp, varını yoğunu satıp, elinde sazıyla İstanbul’a gelmesiyle başlar. Ne yazık ki kısa bir süre sonra anlayacağı üzere dolandırılmıştır. Önce, karşılaştığı Diyarbakırlı asker arkadaşı taksici Zirek imdadına yetişir, sonra da entelektüel halaoğlu Latif. 
Ve daha sonra da komedi tavan yapar.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Kanal D ' de her Çarşamba saat 21:00 ' da yayınlanırdı , Sezon Finalinden önce.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ; Başrollerini Bülent Emrah Parlak, Burak Kut, Gözde Kansu, Şebnem Gürsoy, Özlem Aydın, Nazmi Kırık, Serap Matyaş ve Can Tolbaş'ın paylaştığı, yapımcılığını Tükenmezkalem Film Gani Müjde'nin üstlendiği, senaryosunu yine Gani Müjde'nin kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Süleyman Seçik'in yaptığı bir dizi. 


O Hayat Benim
Dizinin Konusu : Konu hayatın ve aşkınsa, kadere asla teslim olma...
O Hayat Benim'in yeni sezonunda, küllerinden doğan aşklara ve Bahar'ın hayata yeniden tutunma mücadelesine hep birlikte tanık olacağız. Kardeşi ve aşkının ihanetiyle sarsılan Bahar'ı şimdi bambaşka bir yaşam bekliyor. Bahar kabuğa çekilmiş, kıt kanaat, zorlu bir yaşamı sürdürmeye çalışırken kardeşi Efsun, Ateş'le birlikte yaşamanın ve elde ettiği paranın keyfini çıkartıyor.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi FOX TV ' de her Pazar saat 20:15 ' te yayınlanmakta.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ; 
YAPIM : Pastel Film 
YÖNETMEN : Merve Girgin 
SENARİST : Yelda Eroğlu- Gül Abus Semerci
MÜZİK :Cem Tuncer

Karadayı
Dizinin Konusu : Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile… Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi ATV ' de her Pazartesi saat 20:00 ' de yayınlanıyor.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ; 
Başrolleri : Çetin Tekindor
                           Kenan İmirzalıoğlu
                     Bergüzar Korel
                  Yurdaer Okur
Yapım : Ay Yapım
Müzik : Toygar Işıklı
Yönetmen : Uluç Bayraktar - Cem Karcı
Senarist : Sema Ergenekon

               Eylem Canpolat

Beni Affet
Dizinin Konusu : Beni Affet, Ankaralı zengin bir aileyi merkezine alarak, gecekondudan üniversitelilere, ev kadınlarından beyaz yakalılara kadar toplumun her kesiminden karakterleri taşıyacak ekranlarımıza. Karakterlerimizin hepsi, aşkla, doğrulukla ve gururlarıyla sınanacaklar. Bu sınavdan ise ancak dürüst olanlar alnının akıyla çıkabilecek: Hem kendine, hem hayata karşı dürüst olanlar. 

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi Star TV ' de hafta içi her gün saat 17:15 ' te yayınlanıyor.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ;
Yapım : Focus Film
Yönetmen : Gürsel Ateş
Mihriban Şahin
Bergüzar Demircioğlu
Senarist : Ayşem Özge Yoldaş

Baran Yıldırım

Vural Balıkçı
Ayşegül Bostancı
Tolga Demir
Gökçen Eroğlu
Merve Ateşoğlu
Utku Duman

Muhteşem Yüzyıl
Dizinin Konusu : Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatı etrafında kurgulanmıştır. Dizi, henüz şehzade olan Süleyman'ın, babası Yavuz Sultan Selim'in ölümü üzerine tahta geçmesi ve bu zamanlarda saray haremine cariye olarak getirilen Hürrem Sultan ile birbirlerine aşık olmalarıyla başlar. Hürrem Sultan'ın intikam için başladığı iktidar oyununa, Valide SultanPargalı İbrahim Paşa ve Şehzade Mustafa'nın annesi Mahidevran Sultan en büyük engel olur. Aşkı ile devleti arasında kalan Kanuni Sultan Süleyman ve oğulları için iktidar mücadelesine giren Hürrem Sultan ekranlara yansıtılmıştır.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi öncelikle Show TV ekranlarında idi. Daha sonra Star TV ekranlarına taşındı ve her Çarşamba saat 20:00 ' de yayınlanıyordu. Şu an ise film final oldu.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ; 
Yapımcı : TIMS PRODUCTIONS / Timur Savcı
Yönetmenler : Yağmur Taylan ve Durul Taylan
Senarist : Meral Okay ve Yılmaz Şahin

Kara Para Aşk
Dizinin Konusu : Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen dünyada, suçlularla giriştiği amansız mücadelelerde büyük başarılar kazanan Ömer Komiser, kız arkadaşı Sibel'le nişanlanmak için İstanbul'a gelir. Roma'da yaşayan Elif ise doğum gününde ailesiyle birlikte olmak için İstanbul'a gelir. 
Ömer ile Elif aynı gece ölüm acısı yaşarlar. Ömer'in kız arkadaşı ve Elif'in babası cinayete kurban giderler. İkisi de cevaplayamadıkları sorularla baş başa kalırlar. Gergin ve önyargılı bir tanışmanın ardından peşlerine düştükleri her ipucu yollarını kesiştirir.
Ömer, Sibel'in katilini bulmaya, ona atılan iftiraları temizlemeye kararlıdır. Elif ise ömrünün en zor anlarını yaşarken, babasının göründüğünün aksine karanlık bir hayatı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bu Elif'in yüzünde patlayan ne ilk ne de son tokat olacaktır. Elif, ailesi için tehlikelerle dolu, karanlık yolda kaybolmak üzeredir.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi ATV ' de her Çarşamba saat 20:00 ' de yayınlanıyor.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ; Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Erkan Can da yer alıyor.Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat kaleme alıyor. Ay yapımın imzasıyla ekranlara gelecek dizinin yönetmenliğini, Ahmet Katıksız yapıyor.

Deniz Yıldızı
Dizinin Konusu : Dizinin konusu ilk bölümlere göre çok değiştiği için kesin bir bilgi bulamadığımdan bu dizinin konusunu paylaşamayacağım.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi Star TV 'de hafta içi her gün saat 19:15 ' te yayınlanmakta.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ;
Yapım : Focus Film
Yönetmen : Ayşe Tügen , Nujin Yıldız , Fırat Gürsoy
Senarist : Filiz Alpgezmen , Eylem Akın

Kurtlar Vadisi Pusu
Dizinin Konusu : Kurtlar Vadisi Pusu'da en büyük, en karanlık hesaplar ortaya dökülecek. Efsane bu kez en acımasız, en pervasız efendisi olan para için birleşmiş küresel çeteye başkaldıracak. Düşman koltuğunda bu defa Mehmet Karahanlı ve ekibi gibi kukla mafyalar değil, bu coğrafyaya hakim olmak isteyen uluslararası güçlerin oluşturduğu küresel çetedir. Bu küresel güç aktörleri ile Polat Alemdar'ın ekibinin buluşma noktası Türkiye'dir.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi yeni sezon ile artık Kanal D ekranlarında , kendi gününde ve kendi saatinde.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ;
Yapım : Pana Film
Yönetmen : Sadullah Şentürk (1-51, 71-93)
Zeynep Günay Tan (52-57)
Zübeyr Şaşmaz (58-70)
Alican Gebeş (94-99, 162-171)
Selahattin Sancaklı (100-128)
Onur Tan (129-161, 172-229)
Serdar Akar (230-)
Senarist : Selman Kayabaşı

Şefkat Tepe
Dizinin Konusu : Dizi 3. Sezona kadar Karapınar jandarma Karakolu Komutanı Üst teğmen Serdar Mert ve askerlerinin terör örgütü ile mücadelesini anlatmaktaydı. 75.Bölümde başrollerden Leyla Aslıhan Güner ölerek diziden ayrıldığı için 3.sezonda Sungurlar adında Tim kurulunca hikaye tim üzerinden devam etmiştir.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi Samanyolu TV ' de her Cumartesi saat 20:00 ' de yayınlanmakta.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ;
Yapımcı : Salih Aslan
Yönetmen : Engin Koç

Güneşi Beklerken
Dizinin Konusu : Usta oyuncu Emre Kınay’ın iyi bir okulda beden eğitimi öğretmeni “Cihan” karakterini canlandırdığı dizide, mütevazı yaşamlarını bırakıp İstanbul’a gelmek zorunda kalan bir anne- kızın, yeni hayatlarında başlarına gelenler konu ediliyor.

Dizide; saklanan sırlar, karşılıksız aşklar, hain tuzaklar, hayal kırıklıkları ve beklenmedik yakınlaşmalar öne çıkıyor.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi Kanal D ' de yayınlanıyordu ve final oldu.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ;
Yapım: D Productions
Yapımcı: E. Ayşe Durmaz
Yönetmen: Altan Dönmez
Senaryo: Gökhan Horzum, Ayşin Akbulut, Cüneyt Bolak ve Deniz Dargı
Müzik  Süpervizör: Demir Demirkan
Müzik: Ozan Yılmaz


Karagül
Dizinin Konusu : İmkansıza inat, yeniden doğan kadınların hikayesi. Her yaşanan hikayenin ardında farklı bir hikaye yatan Karagül'de sürprizlerin ardı arkası kesilmiyor. İmkansızı kabullenmeyip, inandıkları doğrular uğruna yollarına devam eden kadınların yaşadıkları duygu dolu anlar ve yepyeni sürprizleri.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi Fox Tv' de her Cuma saat 20:00 ' de yayınlanıyor.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ; 

Yapımcı: Şükrü Avşar

                 Muharrem Gülmez
Yönetmen: Murat Saraçoğlu

Medcezir
Dizinin Konusu : O gün, sakin hayatımıza bir bomba düştü… Ve o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı…Sakin bir hayat süren bir grup sıradan insanın bir gün aniden kendilerini bir olayın içinde bulup güç savaşlarının , aşkların ve akıl oyunlarının boy gösterdiği bir düzlemde ayakta kalma mücadeleleri.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi Star Tv' de her Cuma saat 20:00 ' de yayınlanmakta.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ; 
Yapım: Ay Yapım – Kerem Çatay
Yönetmen: Ali Bilgin
Öykü & Senaryo: Ece Yörenç

Kardeş Payı
Dizinin Konusu : Metin, Ali, Feyyza orta halli bir mahallede büyümüş aynı evde aileleri ile yaşamak zorunda olan üç kardeştir. Koyu Beşiktaşlı emekli mühendis Tahsin, efsane üçlüyü hayatının sonuna kadar yaşatmak için üç çocuk yapıp Metin, Ali ve  Feyyaz isimlerini koymaya yeltenir. Üçüncü çocuk kız olunca adı Feyyza olur… Tahsin her yaz Metin ve Ali'yi "Okumazsan kolunda bir altın bileziğin olsun" gizli tehdidiyle su tesisatçısında çırak olarak çalıştırır, iyi kötü de para kazanınca okumayıp hakikaten tesisatçılık yapmaya başlarlar. Yazları bir yere çırak vermediği tek çocuğu Feyyza ise okur ve şu an evin temel geçim kaynağıdır. Metin ve Ali eve zerre para getirmezler ama "Dünya'ya barış ve mutluluk getirecek" diye iddia ettikleri bir icada imza atarlar. Kimsenin ciddiye almadığı icadın zamanla gerçekten çalıştığını göstermeleriyle, tüm dengeler değişir.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi Star TV'de her Perşembe saat 22:00 ' de yayınlanmakta.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ;
Yapımcı: NTC Medya
Yönetmen ve Proje Tasarım: Selçuk Aydemir
Senaryo: Selçuk Aydemir, Çağlar Yurt, Onay Durgun, Murat ve Emrah Kaman kardeşler
Müzik: Aytekin Ataş

Zengin Kız Fakir Oğlan
Dizinin Konusu : Modern bir Keloğlan hikayesi. Sıradan bir banka çalışanı olan, Ufuk Özkan'ın (Nurhan) zengin bir aileye damat adayı olması ve kızlarını canından çok seven baba Hüseyin Avni Danyal'ın (Kemal) ise onu kızına layık görmemesi üzerine olaylar gelişiyor.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi TRT-1 ' de her Pazar saat 19:30 ' da yayınlanmakta.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise ;
Senarist : Birol Güven
Yönetmen : Hasan Tulga Pulat
Yapımcı : Birol Güven

Seksenler
Dizinin Konusu : Türkiye’nin 32 yıllık geçmişinin ve değişiminin, klasik bir Türk ailesi üzerindeki etkilerini anlatan eğlenceli bir dönem dizisi olan Seksenler sosyal hayattaki değişimin, hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediğini, geleneklerimizi ve göreneklerimizi nasıl çürüttüğünü ve Türkiye'nin nasıl globalleştiğini gözler önüne seriyor.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi TRT-1 ' de her Salı saat 19:30 ' da yayınlanmakta.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise;
Senarist : Birol Güven
                Murat Aras
Yönetmen : Mufit Can Saçıntı
            Birol Güven
Yapımcı : Birol Güven

Arka Sokaklar


Dizinin Konusu : 9. Sezona bu şekilde başlanıyor ; Başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’de son ayların kabusu olan ve çığ gibi büyüyen Bonzai zehri, yani sentetik esrar tehlikesi, özellikle gençleri ve çocukları pençesi altına almıştır. Son zamanlarda bonzaiden ölen insan sayısı fazlasıyla artmıştır.

Rıza Babanın ekibi de bu işi kökünden halletme derdindedir.

Dizi ile ilgili küçük bilgiler : Dizi Kanal D ' de her Cuma saat 20:00 ' de yayınlanmaktadır.

Dizi ile ilgili diğer bilgiler ise;
Senarist : Sinan Yurdakul
                   Ahmet Yurdakul
                 Ozan Yurdakul
           Ömer Genç
Yönetmen : Orhan Oğuz  
Yapımcı : Türker İnanoğlu
BE ' den özel NOT : Arka Sokakları 9. sezon oldu hala izliyorum. Bir bölümünde dahi bıkmadım diyebilirim.

Dizilerimiz burada bitiyor , eğer eklemediğim diziler var ise alttaki yorum kutusunu kullanarak bana o dizinin ismini iletebilirsiniz.
2014 ' te gerçekten çok iyi diziler var. Ben çok fazla dizi izlemememe rağmen gerçekten görüyorum ki çok iyi diziler yapılıyormuş.
İyi Seyirler...

Yorumlar