İnternet Hızı 3 Mbps Düştüğünde Filmler Kesintisiz Nasıl İzlenir? [Resimli Anlatım]

Eğer ki internet hızınız, kotanızı aştığınız için 3 Mbps düştüyse ve siz hala film izlemek istiyorsanız yapmanız gereken tek şey var sanırım.

O da şu; İlk olarak iyi bir film sitesi seçmek.

İkinci olarak, görüntü kalitesini en az 240p' ye düşüreceksiniz. Tıpkı aşağıdaki gibi;

Kalite 240p
Kalite 240p
Kalite-240p
Kalite 240p

Bu sayede; eğer ki internete tek başınıza bağlanmışsanız filminizin görüntü kalitesi çok iyi olmasa bile, filminizi çok aşırı donmadan izleyebileceksiniz.

Eğer isterseniz ikinci resimde de gördüğünüz gibi 144p'ye de düşürebilirsiniz ama orada da büyük ihtimalle aşırı bulanıklılık olacağından izleyemeyeceksiniz.

Konu ile ilgili görüşlerinizi aşağıdaki yorum kutusundan gönderebilirsiniz.

Yorumlar

  1. abicim yavaşladığı zaman ben internete girmiyorum :D Bu yöntemleri kullanmaktan zaten bıraktım ben interneti :D Emeğine sağlık :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki kullanıp kullanmamak size kalmış. :) Ama kullanmak isteyenler için en ideal yöntemler bunlar.

      Sil
  2. Dilenciye lütfeder gibi 50 GB AKN Saçmalığı devam ettikçe internetten yararlanmak çok zor. Fiber net diyor adam 35 GB AKN koymuş her tarafı fiber olsa ne. Aslında bize 3mb bağlantı satıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki önemli olan bize ne geldiği, yoksa ben ne istiyim fiberi.

      Sil

Yorum Gönder

Dikkat! Konu ile ilgili özgürce yorumunuzu yazabilirsiniz fakat lütfen yazacağınız yorum konu ile alakalı, hakaret içermeyen ve düzgün bir Türkçe ile yazılmış olsun. Aksi takdirde yorumunuz "spam" olarak kabul edilecektir. İlginiz için teşekkür ederim.